Lokaler

PlaygroundSquad har öppet 24/7 (med undantag för större högtider och lov) för dem som vill spendera lite extra tid på att förfina sina kunskaper eller spela spel med andra studenter utanför skoltid.

Arbetslokaler

A project group at work

För att våra studenter ska vara så bra förberedda som möjilgt så har vi skapat en arbetsmiljö som ska likna en spelstudio. När du bli antagen får du en arbetsplats med dator och all utrustning som du behöver. Varje arbetsplats är personlig och studenterna brukar inreda platserna med personliga saker och klistermärken - alla är vi ju olika, ändå.

Varje utbildning har sitt område i arbetslokalerna för att studenterna enkelt ska kunna ta hjälp av varandra, med undantag för spelprojekten då projektgrupperna sitter tillsammans för att bättre kunna samarbeta.

Motion capture studio

På PlaygroundSquad har vi ett Motion capture-rum av Qualisys. Studenterna har fri tillgång till rummet och får använda det när de vill, antingen för att spela in animationer eller om de känner för att ha på sig supertighta kläder.

Möteslokaler

Students having fika

Eftersom PSQ ligger i ett modernt kontorshus (Tensionhuset) så har våra studenter fri tillgång till att boka vilket mötesrum de vill i huset. De kan ha privata sessions eller gruppmöten, eller vad man nu vill träffas och prata om.

Gemensamma områden

Lounge room

Vårt stora gemensamma rum, Challange, får användas av alla i huset: studenter, lärare och andra gäster som kommer hit för lunch, kaffe, fika och allt däremellan. Dessutom brukar lokalen användas utanför skoltid till hobbies och aktiviteter som ritkurser, sällskapsspel och spelkvällar och -tävlingar.

Spelrum

Spelrum

När utbildningen känns lite seg och uppgifterna är svåra kan det vara bra att ta en paus. Då kan du gå till vårt spelrum som har all tänkbar utrustning för att spela det spel du vill. Du kan spela mer retro-spel, men också moderna, nysläppta grejer på konsol och PC. Alla får använda rummet, eller boka det om det ska användas utanför skoltid.

Badrum

Våra toaletter har pixel-konst. Just sayin'. Pixelart in the restroom